Het pand

Overnachten in een industrieel pand

Bed & breakfast ‘Hoe maakt u het?’ huist in een industrieel pand dat gebouwd is in 1908 als sigarenfabriek. Later heeft er een handelsonderneming in leer in gezeten. Beeldend kunstenaar René Donders en zijn vrouw Marianne Vinken kochten dit monumentale gebouw in 1984 om het te verbouwen tot woonhuis met atelier. In de loop der jaren is er een expositieruimte bij gekomen en worden er cursussen gegeven door Kunstleer.
U kunt zelfs mee doen met een cursus.
bnbhoemaaktuhet_home_bg

Bed & breakfast

Anno 2014 zijn de verbouwingen voor ‘Hoe maakt u het?’ begonnen. Ook de inrichting van de B&B is door René en Marianne zelf gedaan. Met veel plezier geven zij iedere kamer een eigen identiteit door een combinatie van nieuwe met oude meubels. Kamer 1 en Kamer 2 bieden ruimte voor 2 personen en zijn voorzien van een eigen badkamer, toilet en keukentje. Kamer 3 is een eenpersoons kamer en beschikt over dezelfde faciliteiten.
Opgeknapt en gecombineerd, van modern design tot Franse rommelmarkt.

Exposities jonge kunstenaars

Hoe maakt u het? biedt niet alleen graag een bed aan haar gasten, maar ook expositiemogelijkheid aan jonge kunstenaars. In de kamers zult u werk vinden van ontwerpers en beeldend kunstenaars die hier een podium vinden.
Momenteel is er werk te vinden van Joop Couwenberg en Ruben Mols

 

bnbhoemaaktuhet_contact_bg